+45 20940646  

Brochure design & Katalog design

Design af brochurer og kataloger

Visuality Design & Marketing har stor erfaring med katalog design / brochure design og vi designer kataloger og brochurer både til tryk og digitalt i alle tænkelige formater til attraktive priser.

Vi har bl.a. designet teaterprogrammer, B2C-kataloger og B2B-foldere, som er blevet brugt i landsdækkende marketing kampagner.
Klik her og se eksempler på digitale og trykte kataloger / brochurer VIsuality Design & Marketing har designet.

Visuality Design & Marketing designede bl.a. en brochure / katalog for firmaet The Cloud, som udbyder trådløse internetforbindelser på verdensplan. Brochuren blev brugt til en B2B direct marketingkampagne, der var målrettet medlemmerne i Danske Kroer og Hoteller. Kampagnen blev en stor succes, idet 20% af medlemmerne efterfølgende valgte The Cloud som leverandør.

Større katalogproduktioner er også noget Visuality Design & Marketing har stor erfaring med.
Lars Bo har i 9 år været fast freelance grafisk designer i marketing afdelingen hos TOPTOY - Fætter BR og Toys´R´us, hvor han har hjulpet med at designe deres store julekataloger samt diverse tilbudskataloger, som alle er blevet versioneret i 5 sprog.

Katalog design / brochure design på internettet i digitale udgaver.
Visuality Design & Marketing kan tage et eksisterende katalog design / brochure design og uploade dette på internettet som det er, og i kataloget / brochuren vil man efterfølgende bl.a. kunne: søge, printe, eksporterer, sende link til ven etc. Klik her og se eksempler.
Vi kan også gøre et katalog design / brochure design lidt mere levende og tilføje video, animation, lyd, links mv. eller integrere den som en del af jeres Facebook side.