+45 20940646  

  • Home
  • OFFLINE Marketing

Design af plakater og design af POS materiale

Design af plakater og billboards

Visuality Design & Marketing har stor erfaring i design af plakater og design af POS materiale lige fra A3-plakater til kæmpe giga-posters i formater på 10x15 meter beregnet til placering på stilladser og bygninger mv. Samt diverse helfolieret udsmykning af busser og busstoppesteder, Adshells mv. Til retail branchen har Visualiy Design & Marketing stor erfaring i design af standies, topskilte, hyldeforkanter, prisskilte, shopping poser, gavepapir mv. 

Continue Reading

Design af Annoncer

Design af annoncer

Design af annoncer tilbydes til alle former for medier og alle tænklige formater.

Continue Reading

Design af postkort

Design af postkort

Visuality Design & Marketing tilbyder grafisk design af postkort til alle mulige formål i alle tænklige formater.

Continue Reading

Logo design / Identity design

Design af logoer

Visuality Design & Marketing har lavet Identity design og designet logoer i mange år. Kunderne tæller både små og mellemstore virksomheder bl.a. den nordiske konsulentvirksomhed A-2 og for mobil firmaet Inmobia (service provider to mobile). Tag en uforpligtende snak med Visuality Design & Marketing, og lad os sammen finde ud af, hvilken form for logo design og identity I har brug for.

Continue Reading

Brochure design & Katalog design

Design af brochurer og kataloger

Visuality Design & Marketing har stor erfaring med katalog design / brochure design og vi designer kataloger og brochurer både til tryk og digitalt i alle tænkelige formater til attraktive priser.

Vi har bl.a. designet teaterprogrammer, B2C-kataloger og B2B-foldere, som er blevet brugt i landsdækkende marketing kampagner.
Klik her og se eksempler på digitale og trykte kataloger / brochurer VIsuality Design & Marketing har designet.

Continue Reading

More Articles ...