+45 20940646  

SoMe

SoMe - SOCIAL MEDIA MARKETING KAMPAGNER

Der er ikke tale om Rocket science når man laver SoMe (Social Media Marketing) og designer kampagner og konkurrencer til f.eks. Facebook! En såkaldt Facebook App er blot en selvstændig hjemmeside der er pakket ind i Facebook universet a la en traditionel iFrame medmindre man ligefrem udvikler et spil eller lign.

Hos Visuality Design & Marketing synes vi derfor ikke vores kunder skal betale for opfindelsen af den dybe tallerken når vi laver Social Media Marketing på Facebook. Se vores Facebook side med live eksempler på forskellige Apps - Facebook.com/Visuality Design & Marketing.dk

DIGITALE KONCEPTER, STRATEGI OG LØSNINGER TIL SoMe SOCIAL MEDIA MARKETING:

Brug vores konkurrencer som et strategisk værktøj, og skift kontinuerligt mellem de enkelte moduler, så jeres brugere hele tiden føler sig underholdt med noget nyt, samtidig med at I kommer ud med jeres budskaber, og derved bevares i jeres kunders bevidsthed.
Vores Social Media Marketing løsninger kan opsættes med adgangsbegrænsning, hvilket giver jer mulighed for at afvikle en given konkurrence til et helt specifikt udvalg af brugere.
I få naturligvis jeres helt eget design og indhold, således at konkurrencen er skræddersyet til de enkelte formål.
Konkurrencerne kan med fordel også integreres med jeres website via en simpel iFrame, således at brugerne ikke behøver at forlade jeres website for at deltage.

ONLINE QUIZ:
Med en online quiz kan I udfordre jeres brugere ved at stille en række sjove og relevante spørgsmål. I kan eksempelvis sætte fokus på nye produkter, specielle egenskaber, events eller kampagnetilbud. 


FOTOKONKURRENCE:
Hvis jeres kunder har en mobil telefon, så har de helt sikkert også et kamera via denne. Billeder siger mere end tusinde ord, og med den rivende udvikling i teleindustrien, er billeder blevet mere og mere afgørende i forbrugernes liv og dagligdag. Derfor kan I også være sikker på at en fotokonkurrence vil tiltrække mange deltagere, og skabe både underholdende og enestående oplevelser til de der kigger forbi jeres fotokonkurrence.

JULEKALENDER KONKURRENCE:
En julekalender konkurrence har ofte vist sig at være en stor trafikgenerator. Husk på at størstedelen af alt forbrug foregår i månederne op til jul, så gå ikke glip af chancen for at øge din trafik og dermed dit salg.

BRUGER AFSTEMNING:
Stop med gætteriet og få svaret direkte fra jeres kunder og brugere. Vil I vide hvad dine kunder syntes bedst om, i forhold til et given produkt, service eller situation, så er en afstemning lige det I har brug for. Få afprøvet jeres ideer, produkter og services, inden I kaster jer ud i en ”Tror nok at..” løsning.

VIDEOKONKURRENCE:
Videooptagelser er en af tidens mest populære medier bland online brugere. Hver dag uploades tusindvis af videoklip verden over via Youtube. Nu kan du få din helt egen videokanal og via forbrugerafstemning belønne den bedste eller sjoveste video. En videokanal med forbrugerskabt indhold, kan sprede sig med lynets hast og hurtigt nå ud til et stort antal af brugere.
Og det stopper ikke her så har du et helt specielt ønske så kontakt os her!

Nedenfor ses et par udvalgte kunde cases for Social Media Marketing Facebook kampagner.


 

CASE1 - UBISOFT NORDIC - SOCIAL MEDIA MARKETING OPGAVE 
Visuality Design & Marketing har for Ubisoft designet Facebook Apps for bl.a. computerspils succeserne FarCry3, Ghost Recon samt Rayman i forbindelse med eksekvering af online kampagner.

 


CASE2 - MERMAID RECCORDS - SOCIAL MEDIA MARKETING OPGAVE 
Visuality Design & Marketing har tilsvarende med succes, hjulpet Mermaid Reccords med branding kampagner målrettet danske fans, for bl.a. den fantastiske danske Elektroniske Pop Duo Electric Lady Lab der er signet af Mermaid Reccords.


CASE3 - PDH MUSIC - SOCIAL MEDIA MARKETING OPGAVE
I forbindelse med markedsføring af koncerterne Rosenborg Live 2014 den 7. og 8. Juni, har Visuality Design & Marketing hjulpet PDH Music med at markedsføre og fremme salget af billetter til de 2 koncerter. Visuality Design & Marketing har til PDH Musics Facebook side Facebook.com/RosenborgLive designet 4 Apps: Billetsalg og Musikvideoer.
 


AVENY-T

CASE4 - AVENY-T - SOCIAL MEDIA MARKETING OPGAVE
Teatret Aveny-T har bl.a. valgt at bruge Visuality Design & Marketing som social marketing bureau, hvor Visuality Design & Marketing rådgiver omkring brugen af pr og marketing aktiviteter på de sociale medier, samt designer og producerer Aps/Tabs for teatret.
 
 


CASE5 - LOUISE SCHOUW TEATER -
ONLINE KONKURRENCE - SOCIAL MEDIA MARKETING
Visuality Design & Marketing designede for Louise Schouw Teater en responsive online konkurrence til afvikling via en APP på Facebook.
Konkurrencen blev afviklet på 3 platforme samtidig (Facebook, Website og Mobile) via samme responsive microsite.
Fordelen ved denne type online konkurrencen frem for de traditionelle Facebook konkurrencer som kører via "Timeline", er at man kan opsamle deltagernes data i en tilknyttet database til brug i fremtidig markedsføring. Deltagerne kan selvfølgelig på samme måde som ved andre Facebook konkurrencer "Like" og dele konkurrencen med deres venner.

 

 

 


LAD Visuality Design & Marketing HJÆLPE JER!
Tag en uforpligtende snak med Visuality Design & Marketing om hvordan vi fremadrettet kan hjælpe jer med jeres Social Media Marketing.
Vi tilbyder både konsulent timer og total løsninger.