+45 20940646  

Bannerkampagner

Design af online banners og bannerkampagner
Visuality har stor ekspertise i banner design samt producere og versionere store og små online bannerkampagner.
Ved banner design og bannerkampagner, tilbyder vi design af interaktive HTML 5, Mobile banner og statiske bannere i form af JPG, PNG, Gif banner, banner med video, Flash bannere etc. Vi står gerne for hele bannerkampagnen fra idé, til banner design, til eksekvering/kontakt til medieburauerne eller blot dele af produktionen samt versionering af eksisterende bannerkampagne / banner design.
 
 

Visuality har lavet banner design og produceret online bannerkampagner siden Internettets spæde start og vi har de sidste 7 år bl.a været underleverandør af banner design for Ubisoft, hvor Visuality har stået for produktion, design og versionering af de nordiske bannerkampagner for de internationale computerspil succeser: Assassin's Creed, Far Cry, Driver San Francisco, Watch Dogs, RUSE, Tomb Raider, Splinter Cell m.fl. Derudover har Visuality også løbende designet bannerkampagner for SF Film Børnenes Favoritter, Universal Pictures og mange flere.

Om det er en HTML 5 eller Flash banner kampagne i skal have designet er underordnet for Visuality, vi tilbyder nemlig alle former for bannerproduktion.

Nedenfor ses et lille udvalg af banner design samt nogle af de nordiske bannerkampagner Visuality har stået for.

Triumph International

 

Ubisoft Nordic

 

SF Film

 

Toys"R"Us & Fætter BR (Top-Toy)


Testaviva