+45 20940646  

SoMe

SoMe - SOCIAL MEDIA MARKETING KAMPAGNER

Der er ikke tale om Rocket science når man laver SoMe (Social Media Marketing) og designer kampagner og konkurrencer til f.eks. Facebook! En såkaldt Facebook App er blot en selvstændig hjemmeside der er pakket ind i Facebook universet a la en traditionel iFrame medmindre man ligefrem udvikler et spil eller lign.

Hos Visuality Design & Marketing synes vi derfor ikke vores kunder skal betale for opfindelsen af den dybe tallerken når vi laver Social Media Marketing på Facebook. Se vores Facebook side med live eksempler på forskellige Apps - Facebook.com/Visuality Design & Marketing.dk

Continue Reading

Hjemmeside design - Webdesign

Design af hjemmesider og webshops

Visuality Design & Marketing Design & Marketing tilbyder design af større og mindre dynamiske hjemmeside løsninger med tilhørende opensource content management system, der gør at du selv kan opdaterer stort set alt indhold på hjemmesiden, via et interface der minder meget om programmet Word. Visuality Design & Marketing Design & Marketing tilbyder som udgangspunkt løsninger i open source systemerne Joomla og Magento.

Continue Reading

Bannerkampagner

Design af online banners og bannerkampagner
VIsuality Design & Marketing har stor ekspertise i banner design samt producere og versionere store og små online bannerkampagner.
Ved banner design og bannerkampagner, tilbyder vi design af interaktive HTML 5, Mobile banner og statiske bannere i form af JPG, PNG, Gif banner, banner med video, Flash bannere etc. Vi står gerne for hele bannerkampagnen fra idé, til banner design, til eksekvering/kontakt til medieburauerne eller blot dele af produktionen samt versionering af eksisterende bannerkampagne / banner design.
 
 

Continue Reading

Logo animationer

Logo Animation Design

Få lavet en simpel og flot logo animation med dit firmalogo som kan bruges på hjemmesider, i firmapræsentationer, showreels mv.

Continue Reading

SoMe Videoer - Social Media Marketing Video

Logo Animation Design

Få lavet en effektiv, simpel, flot og billig SoMe video med og uden musik, som kan bruges til marketing / reklamekampagner på Instragram, Twitter, Facebook, hjemmesider, i firmapræsentationer og showreels mv.

Continue Reading