+45 20940646  

Design & Reklamebureau – Effektiv Kreativitet

 grafisk design og markedsføring til digitale og trykte medier

VISUALITY Design & Reklamebureau tilbyder professionelt grafisk design, online og offline marketing til b2c & b2b kunder.
Vi har eksisteret siden 1999 og indtil 2003 hed vi LBJ Media - men i 2003 valgte vi at skifte navn til VISUALITY, idet navnet passer bedre til alle de visuelle produktydelser vi tilbyder.

Lille Bureau med store kunder
Igennem de sidste 8 år har Visuality været fast leverandør af store digitale / online og trykte / offline marketing kampagner og design til bl.a.: Ubisoft, Universal Pictures, SF Film, Valora Trade, Toys´R´Us og Fætter BR (TopToy). Derudover har Visuality tidligere været leverandør for Disney, Aller, Bonnier, Egmont Serieforlaget, Egmont Lademan mfl.

Den røde tråd!
Visuality designer til alle medier og ser det som en yderst vigtig opgave at få kommunikationen i de forskellige medier til at fungere optimalt sammen og altid sikre at der er en rød tråd hele vejen igennem kampagnerne.

Freelance assistance
Visuality rykker gerne fysisk ud til marketing afdelinger eller andre bureauer med meget kort varsel, når der er brug for ekstra hænder i produktionen eller til kreative indspark.

Store produktioner
Visuality påtager sig også gerne større komplekse og længerevarende produktioner, hvor vi til hver enkelt opgave via vores netværk, kan sammensætte et super professionelt team af erfarne under-leverandører til at løse opgaven, såfremt vi ikke selv har hænder nok.